PUSUPULLAT 12 KPL +225C n.10min
PULLATAIKINA: 2 DL VETTÄ +42C
1 DL SOKERIA
½ TL SUOLAA
1 TL KAARDEMUMMAA
¾ DL JUOKSEVAA MARGARIINIA
1 PSS KUIVAHIIVAA
· VALMISTA HIIVATAIKINA ISOSSA MUOVIKULHOSSA SEKOITTAEN AINEKSET ANNETUSSA JÄRJESTYKSESSÄ, PUUHAARUKALLA, TAIKINAPALLOKSI.
· VAIVAA TAIKINAA, KUNNES SE IRTOAA KÄDESTÄ JA KULHON REUNOISTA.
· ALUSTA TAIKINA PÖYDÄLLÄ TASAISEKSI.
· MUOTOILE TAIKINASTA TANKO, JONKA JAAT 12 OSAAN.
· PYÖRITTELE OSISTA TASAISIA PIKKUPULLIA.
· KOHOTA PULLIA PÖYDÄLLÄ LEIVINLIINAN ALLA n. 10 min.
TÄYTTÄMINEN:
· KAULITSE PULLISTA PIIRAKKAPULIKALLA SOIKIOITA.
· LAITA SOIKION TOISELLE PUOLISKOLLE n.1 TL OMENASOSETTA
· TAITA TOINEN PUOLI PÄÄLLE, NIIN SAAT PUOLIKUUNMUOTOISEN LEIVONNAISEN.
· UMMISTA PULLAT LAUTASEN REUNALLA PAINAMALLA n.1 cm PÄÄSTÄ KAAREVASTA REUNASTA.
· KOHOTA PELLILLÄ LEIVINPAPERIN PÄÄLLÄ n. 15 min LEIVINLIINALLA PEITETTYNÄ.
· PAISTA VOITELEMATTOMAT PULLAT UUNIN KESKITASOLLA +225C n.10min
KORISTELU: VOITELE KUUMIEN PULLIEN PUOLIPYÖREÄT REUNAT ENSIN JUOKSEVALLA MARGARIINILLA JA KASTA SITTEN SOKERIIN.
NÄIN SAAT KRISTALLISOIDUT ”PUSUHUULET”
Kommentit
Lähetä kommentti