PUSUPULLAT  12 KPL     +225C n.10min
PULLATAIKINA:                 2 DL            VETTÄ     +42C
                                            1 DL              SOKERIA
                                            ½ TL              SUOLAA
                                            1 TL              KAARDEMUMMAA
                                            ¾ DL             JUOKSEVAA MARGARIINIA
                                            1 PSS            KUIVAHIIVAA
·         VALMISTA HIIVATAIKINA ISOSSA MUOVIKULHOSSA SEKOITTAEN AINEKSET ANNETUSSA JÄRJESTYKSESSÄ, PUUHAARUKALLA, TAIKINAPALLOKSI.
·         VAIVAA TAIKINAA, KUNNES SE IRTOAA KÄDESTÄ JA KULHON REUNOISTA.
·         ALUSTA TAIKINA PÖYDÄLLÄ TASAISEKSI.
·         MUOTOILE TAIKINASTA TANKO, JONKA JAAT 12 OSAAN.
·         PYÖRITTELE OSISTA TASAISIA PIKKUPULLIA.
·         KOHOTA PULLIA PÖYDÄLLÄ LEIVINLIINAN ALLA n. 10 min.
TÄYTTÄMINEN:
·         KAULITSE PULLISTA PIIRAKKAPULIKALLA SOIKIOITA.
·         LAITA SOIKION TOISELLE PUOLISKOLLE n.1 TL  OMENASOSETTA
·         TAITA TOINEN PUOLI PÄÄLLE, NIIN SAAT PUOLIKUUNMUOTOISEN LEIVONNAISEN.
·         UMMISTA PULLAT LAUTASEN REUNALLA PAINAMALLA n.1 cm PÄÄSTÄ KAAREVASTA REUNASTA.
·         KOHOTA PELLILLÄ LEIVINPAPERIN PÄÄLLÄ n. 15 min LEIVINLIINALLA PEITETTYNÄ.
·         PAISTA VOITELEMATTOMAT PULLAT UUNIN KESKITASOLLA +225C n.10min
KORISTELU:  VOITELE KUUMIEN PULLIEN PUOLIPYÖREÄT REUNAT ENSIN JUOKSEVALLA MARGARIINILLA JA KASTA SITTEN SOKERIIN.
NÄIN SAAT KRISTALLISOIDUT ”PUSUHUULET”

Kommentit
Lähetä kommentti