Maltti on valttia Kulmakadulla!



Pimeys, heikko näkyvyys, kouluun jalkaisin saapuvat oppilaat ja heitä kyyditsevät autot sekä kiire vaativat aamuisin erityistä varovaisuutta kaikilta tiellä kulkijoilta.

Oppilaat, olettehan varovaisia liikenteessä ja HEI, HEI, HEIJASTIN HEILUMAAN! 

Oppilaita kouluun kyyditsevät vanhemmat, huomioittehan, että koulun parkkipaikalle on kielletty ajo muilta kuin paikan varanneilta. Sitä ei voi käyttää oppilaan pysäkkinä sekä tilan ahtauden että vilkkaan aamuliikenteen takia. Oppilas on turvallisinta jättää Pinarin puoleisen tien varteen tai  Pinarin parkkipaikalle. Näin oppilaan on turvallista matkata kouluun ilman tien ylityksiä eikä  aiheudu turhia vaaratilanteita tielle. Mikäli ajosuunta on toinen, jättöpaikka on reilusti ohi koulun.

Ruuhka tiellä on aiheuttanut ongelmia myös koulutaksille. Sille ei useinkaan tahdo löytyä tilaa pysähtyä. Koulutaksin jättöpaikka on koulun pihalle menevän pyörätien varressa. 


Koulutaksin saapumista aamuisin valvova koulunkäynnin ohjaaja Ari Lämsä on myös huomioinut nämä ongelmat ja on yhdessä koulun henkilökunnan kanssa huolissaan oppilaiden turvallisuudesta.

Kommentit