Who cares -palkinto

Poliisin perhepäivässä Ikanossa lauantaina 2. helmikuuta  Pyörön koulu  palkittiin ansiokkaasta ja esimerkillisestä toiminnasta Who cares -hengessä oppilaiden parhaaksi tehdystä työstä.

Pohjois-Savon poliisilaitos palkitsee aika ajoin aitoa välittämisen työtä tekeviä, niin yksittäisiä kuntalaisia kuin kokonaisia kouluja. Koulumme sai Who cares – palkinnon tunnustuksena työstä yhteisöllisyyden eteen. Palkinnossa korostetaan oppilaiden hyväksi välittämisen hengessä tehtävän työn tärkeyttä.
Ehdokkuudelle asetetaan tiettyjä kriteereitä. Kouluissa tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että esiin nouseviin ongelmiin puututaan mahdollisimman avoimesti ja nopeasti.

Who Cares toimii Pohjois-Savossa erityisen vahvasti. Mukana ovat poliisin ohella muun muassa nuoriso-, sosiaali- ja koulutoimi. Toiminnan ytimenä on hyvien arvojen ja asenteiden kasvattaminen niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Välittämisen ja yhteisöllisyyden hengessä tehtävä työ on koko kouluyhteisön asia. Kodin ja koulun yhteistyö ja vanhemmilta saatu tuki on ensiarvoisen tärkeää. Olennainen osa tätä toimintaa on  luokkatoimikuntien,  oppilaskunnan, kummi- ja tukioppilaiden työ.

Palkinto ja kiitos kuuluu kaikille oppilaille,  vanhemmille ja koko koulun henkilökunnalle.


Erja Kokkonen
rehtori



Kommentit