"Dekin takana on mun lemppari DJ!"


Ysi- ja kasiluokkien musiikkiluokkalaiset olivat keskiviikkona 13.3.2013 musiikkikeskuksella katsomassa Jukka Poikaa. Sali oli melkein täynnä, lukuun ottamatta muutamia paikkoja. Konsertissa oli sekä aikuisia että lapsia. Paikalle oli saapunut myös muita meidän koululaisia. Kun saavuimme saliin, sali oli täynnä kosteaa sumua. Konsertti alkoi niin, että ensin bändi alkoi soittaa ja hieman myöhemmin Jukka Poika ilmestyi paikalle. Konsertissa kuultiin niin uuta kuin vanhaakin tuotantoa.

Konsertin loppuvaiheessa Jukka Poika poistui lavalta, mutta saapui kuitenkin takaisin yleisön aplodien kera. Viimeiseksi Jukka Poika lauloi kappaleen Silkkii, ja koko yleisö nousi seisomaan ja tanssi mukana.
Mielestämme keikka oli mahtava, mutta keikassa oli sellainen huono puoli, että salissa piti istua eikä täten voinut tanssia. Jukka Poika oli valinnut kappaleensa hyvin ja konsertti oli todellakin näkemisen arvoinen. Jos teillä on mahdollisuus päästä katsomaan Jukka Poikaa, suosittelemme sitä, keikka on varmasti rahan arvoinen. Keikan päätyttyä osa oppilaista pääsi myös kuvaan Jukka Pojan kanssa ja saivat myös nimikirjoitukset.

Voit kuunnella Jukka Pojan kappaleen tästä linkistä http://www.youtube.com/watch?v=xxzjzHBZZok


Kiitos Pyörön nuorisomusiikille, joka mahdollisti pääsyn katsomaan Jukka Poikaa!


Kommentit