Pyörön koulun joukkue hienosti jatkoon Nou Hätä! -kilpailussa


Nou Hätä -kilpailu on valtakunnallinen kahdeksasluokkalaisten välinen kilpailu, jossa mittelöidään siitä, kenellä on parhaat ensiaputaidot ja turvallisuustiedot.
 
Keskiviikkona 20.3. käytiin Nou Hätä! -kilpailun Kuopion aluekarsinta. Kilpailussa oli sekä kirjallinen osa että neljä rastia käsittävä taito-osa. Tiukan ja tasaisen kilpailun voitti Pyörön koulun joukkue Aarne Savolainen, Teemu Härkönen ja Olli Rissanen pisteillä 78,1. Kakkossijalle tuli Nilsiän yhtenäiskoulun joukkue.
 
Pelastuslaitokselta tulleen tiedotteen mukaan Kuopion kouluista kilpailuun osallistuivat Jynkänlahden koulu, Kallaveden koulu, Hatsalan klassillinen koulu, Kissakuusen koulu (Karttula), Kalevalan koulu, Vehmersalmen koulu, Minna Canthin koulu ja Nilsiän yhtenäiskoulu. Joukkueita oli yhteensä 18, ja jokaiseen joukkueeseen kuului kolme jäsentä.
 
Kolme parasta joukkuetta jatkavat 18. huhtikuuta pidettävään Pohjois-Savon alueelliseen kilpailuun, josta on mahdollista päästä valtakunnalliseen Nou Hätä! -loppukilpailuun Pelastusopistolle.
 
 
VERKKOLEHDEN TOIMITUS TOIVOTTAA POJILLE KOVASTI ONNEA TÄSTÄ HIENOSTA SUORITUKSESTA JA OIKEIN PALJON TSEMPPIÄ JATKOON!
 

Kommentit