KIITOS, ANTEEKSI JA OLE HYVÄ! Viikolla 45 vietämme Pyörön koulussa tapakasvatus- ja suvaitsevaisuusviikkoa ja 7.11. Martti Ahtisaari –päivää.



Tapakasvatuksen lukuvuosi on alkanut  koulussamme hyvän käytöksen kampanjalla. Tempauksen aikana ja sen jälkeenkin  kiinnitämme erityistä huomiota fiksuun ja toiset ihmiset huomioon ottavaan käyttäytymiseen. Yläkoulun puolella kampanjan myötä valitaan jokaiselta luokalta yksi poika hyvien tapojen ritariksi ja yksi tyttö kauniin käytöksen kuningattareksi. Alakoulun oppilailla parhaillaan on käynnissä myös Hyvien tapojen julistekilpailu.  

Vietämme koulussamme ensi viikolla  Hyvien tapojen ja suvaitsevaisuuden- teemaviikkoa, sekä valtakunnallista Ahtisaari -päivää. Päivien teemoja ovat mm tervehtiminen ja kiittäminen, anteeksi pyytäminen, kiusaamisen vastustaminen, suvaitsevaisuus ja ympäristö. Kuulemme aamunavauksia aiheeseen liittyen ja Kuopion Setlementti Puijola pitää 5-9 luokkalaisille tunteja aiheena Kulttuurien kohtaaminen. Perjantaina alakoulun oppilaat pääsevät kuuntelemaan Tuomo Rannankarin konserttia "Tavattoman hyvätapaisia lauluja"



Valtakunnallista Ahtisaari päivää on vietetty vuodesta 2011 lähtien. Kyseisten päivien tavoitteena on lisätä tieoa konfliktien ennaltaehkäisemisestä ja ratkaisemisesta sekä rauhanvälittämisestä niin kouluissa kuin kansainvälisellä tasolla. Näitä asioita käsittelemme myös koulussamme. Lisäksi neljässä 9.- luokassa vierailee kriisinhallintakeskuksen edustaja pohtimassa yhdessä oppilaiden kanssa rauhanrakentamisen ja sovinnon merkityksestä. 

Torstaina vietämme myös Kodin ja koulun yhteistä teemapäivää, joten 

Kutsumme Teidät vanhemmat aamukahveille

torstaina 7. marraskuuta klo 8 

 

* 1-6:n vanhemmat: Ala-Pyörön ruokala (Kulmakatu7)
-   4C-musiikkiluokka esiintyy
-    Hyvät tavat-julistekilpailun palkintojen jako
  
* 7-9:n vanhemmat: Ylä-Pyörön ruokala (Blominkatu 2)
-    9A-musiikkiluokka esiintyy
-      Palkitaan tapakasvatuskamppanjan Hyvän käytöksen oppilaat

   

Lämpimästi tervetuloa! 

Toivottelee Pyörön väki

Kommentit