5A-luokan KeKe-teko


                                                      KeKe-penaali





Mietimme luokan kanssa, missä voisimme säilyttää pieniä koulutavaroita.
Mieleemme pälkähti idea, joka voisi olla luonnon kannalta hyvä asia. Ajattelimme tehdä omatekoiset pulpettipenaalit. Teimme sen yhden litran maito-tai mehupurkista. Käytimme siihen kierrätettäviä materiaaleja.  Koristelimme sen värikkäillä lahjapapereilla, tarroilla, tapeteilla ja erilaisilla koristepapereilla. leikkasimme maito/mehupurkeista toisen sivun irti ja taitoimme sen päät laatikon muotoon. Mallailimme papereita/tapetteja maito/mehupurkin sivuihin.
Leikkasimme ja liimasimme ne. Koristelimme ne tarroilla. Se oli KeKe-teko, koska käytimme uusiutuvia materiaaleja. Kun laatikkomme olivat valmiita, säilytimme kaikki pienet koulutarvikkeemme. Nyt opiskelemme helpommin, kun kyniä ja kumeja ei tarvitse etsiskellä ympäri luokkaa. Nyt olemme tehneet KeKe-penaalin.

Nanna Miettinen ja Kaisa Salmivaara




                                                       Pulpettilaatikko

Teimma luokan kanssa kivat pulpettilaatikot. Pulpettilaatikoissa säilytetään kyniä ja kumeja.
Teimm Oonan ja Siirin kanssa eläinaiheiset pulpettilaatikot. Pulpettilaatikot tehtiin kierrätyskamoista. Meidän mielestä on kivaa kierrättää erilaisia juttuja. Meidän mielestä on kivaa askarrella eläinaiheisia juttuja. Tämä on hyvä aihe, koska ei tarvinnut ostaa itse kaupasta. Meidän laatikko on suurimnmaksi osaksi hevosia. Laatikko on KeKe-aiheinen. Tarvikkeet ovat: 1 litran maito-tai mehupurkki, erilaisia papereita, mm. tapettia, silkkipaperia, lehtiä ja pahvia. Koristeeksi voi laittaa mm. tarroja, lankaa ja kuvia. Toivomme, että kaikki alkaisi kierrättää kaikkia papereita.

Siiri Rissanen ja Oona Helen

Kommentit

Lähetä kommentti