6A:n Leirikoulupäiväkirja Piispalasta





11.5.15 1.päivä
Saavuimme Piispalaan noin klo 10.41 kävimme puoli kahdeltatoista lounaalla, ruokana oli pottuja sekä nakkikastiketta. Lounaan jälkeen ”valtasimme” mökit. Ensimmäinen aktiviteetti oli korukivenhionta. Kun korukivihionta oli ohi, tekonurmi olikin jo heti meille varattuna. Tunti siellä sitten juostiin. Seuraavaksi oli päivällinen. Se oli erittäin maittava. Klo 17:00 päästiin takkatuvalle, ja rantasaunaan. Samalla pidettiin korukivinäyttelyt. Sillä välin jotkut uskaltuivat jopa uimaan. Takkatuvalla paistettiin makkaraa. Illalla pelattiin vielä jalkapalloa pihalla ja hypittiin twistiä. Oli kivaa…



12.5.15. 2.päivä
Kello yhdeksän menimme tekemään leiripaitaa ekotupaan. Teimme monia erilaisia paitoja ja niistä tuli hienoja ja värikkäitä.
Kello yksitoista tytöt juoksivat nopeasti kankaanpainannasta keilaamaan. Käytössämme oli 4 eri rataa. Harri ja Ritva pelasivat yhdellä radalla.
Kello 12.14 lähdimme tyttöjen kanssa tallille. Osa tytöistä ratsasti ja toiset istuvat katsomassa.
 
Tallilla oli pieni musta kissa. Tallilla haisi todella pahalta.
Kello 13.30 lähdimme takaisin Piispalaan. Sen jälkeen oli vuorossa jousi-ja ekoaseammuntaa.

Jousiammunta oli aika haastavaa, niin silleen jännittävää. Ekoase-ammunta oli enemmän poikien juttu. Liettualaisen ohjaajan kanssa oli mukava jutella ja hän yritti aina auttaa, kun tarvitsi. Sitten kävimme nauttimassa ihanasta päivällisestä. Päivällisen jälkeen pojat ja jotkut tytötkin tietysti ehdottivat mennä taas tekonurmelle. Muut lähtivät lepäämään ja valmistautumaan illan discoon. Karting jouduttiin perumaan sateen vuoksi, mutta illalla meillä oli
kisastudio. Suomi voitti venäjän jääkiekossa 4-3.

13.5.15 3. päivä
Keskiviikkoaamuna heräsimme kello 7.30 aikuisten herätykseen. Sitten menimme aamupalalle, joka oli erittäin maittava. Aamupalan jälkeen siivosimme mökit, koska ne olivat erittäin sotkuisia.
Kello 9.00 meidän piti mennä kirkkovenesoutuun, mutta satoi kaatamalla, joten varasime salin ja sitten mentiin sinne. Salissa pelattiin mm. nuijapalloa, sählyä ja jotkut kiipeilivät seinillä. Salin jälkeen menimme lounaalle. Oli lihakeittoa ja jälkiruokana oli rahkaa. Lounaan jälkeen menimme bussiin ja matka takaisin alkoi.
Kello 14.05 saavuimme koulun pihaan ja kaikki lähtivät helatorstain viettoon.  
               OLI MAHTAVAA!!!
         Terveisin 6a:n leirikouluväki


Kommentit