LOMA STOP, KOULU GO!


Kesän Pokestopit ovat vaihtuneet virkeiksi oppistopeiksi. Pyörö KOU:n oppistopissa on ajatuksena treenata tavoitteellisesti 2, 5 tai 10 kuukauden ajanjaksoissa. Pelaajan ulkoasu on vapaa mutta persoonallisuutta ja iloista ilmettä toivotaan. Pyörö KOU:ssa vilistää runsaasti opemoneja, joilla on erikoisia mutta hyödyllisiä taitoja ja ominaisuuksia. Pyörö KOU:n opemonit ovat interaktiivisia ja heidän ohjeitaan kuuntelemalla voi kehittyä mestariksi. Useimmiten nämä opemonit antavat haastavia tehtäviä, esimerkiksi erilaisia laskutoimituksia, kirjoitustehtäviä sekä luku-urakoita. Toisinaan voit joutua juoksemaan kartan kanssa metsässä tai uimaan Lippumäki-areenalla päästäksesi seuraavalle levelille. Hyvästä suoriutumisesta saa XP:tä eli ekspaa arvoltaan nelosesta kymppiin.
Pyörö KOU on hauskaa ajanvietettä, kun pidät silmät ja korvat auki ja kaikki aistit avoimina. Tämä peli kannattaa tarpeen tullen aloittaa alusta, jos tuntuu, että ajatus lagittaa tai salamat sinkoilevat turhankin sähköisesti pelikaverin niskaan. Pelissä on mahdollista oppia vanhoista virheistä. On tärkeää muistaa, että varomaton käytös voi säikäyttää uuden kaverin pois.
Vaikka Pyörö KOU pohjautuu todellisen elämän tantereelle, on haaveilu mahdollista ja sallittua. Hienointa on, että haaveet saattavat jopa toteutua.

Tervetuloa siis topakkaan Pyörö KOU-tiimiin. Toivottavasti  te kaikki, sekä isot että pienet pyöröläiset, löydätte oman persoonallisen tienne ja polkunne.

T. Satu-ope


Koulun pihan omenapuu 
Kuva: Eija N. 

Kommentit