6.luokkien yleisurheilukisat


Pyörön koulun kuudensien luokkien yleisurheilukisoissa syyskuun luopussa mitalit jakautuivat mukavasti usean mitalistin kesken! Yleisurheilukisoissa kilpailtiin maastojuoksussa Litmasen lammen ympäri sekä 60 metrin juoksussa, pituushypyssä ja kuulantyönnössä. Mitaleilla palkittiin kultaa, hopeaa ja pronssia voittaneiden lisäksi myös neljännen ja viidennen sijan saavuttaneet.

Maastojuoksussa 6C:n tytöt juhlivat kolmoisvoittoa (Emma, Hanna ja Minttu) ja poikien maastojuoksussa kolme kilpailijaa juoksi Litmasen lammen ympäri alle viiden minuutin!

60 metrin pikamatka oli tytöillä kahden luokan ylivoimaa, kaikki mitalisijat menivät 6D:lle ja 6C:lle! Poikien 60 metrillä 6D sai kaksoisvoiton, ja tiukassa kisassa kullan kohtalo jouduttiin ratkomaan uusintajuoksulla Kallen ja Samin välillä.

Myös pituushypyssä käytiin pojilla tiukka mittelö hopeasta, toinen hyppy ratkasi Mu Saen (6A) hopealle ja Juhon (6D) pronssille.

Tyttöjen kuulantyönnössä juhli 6C, heille menivät kaksoisvoitto (Hanna ja Aida) sekä neljäs ja viides sija (Minttu ja Katri)! Poikien kuulantyönnössä 6A sai eniten mitalisijoja (pronssia Mu Sae, neljäs Jere, viides Roh Ko), voitto meni 6C:n Luukakselle ja hopea 6D:n Petrille.



Vasemmalta oikealle:

Hanna 6C (kultaa kuulantyöntö, hopeaa maastojuoksu, 4. palkinto pituushyppy), Jenni 6D (kultaa 60 m:n juoksu), Minttu 6C (kultaa pituushyppy, hopeaa 60 m:n juoksu, pronssia maastojuoksu, 4. palkinto kuulantyöntö) ja Emma 6C (kultaa maastojuoksu, 4. palkinto 60 m:n juoksu)


Vasemmalta oikealle:   

Sam 6D (kultaa pituushyppy, hopeaa 60 m:n juoksu ja maastojuoksu), Kalle 6D (kultaa 60 m:n juoksu, 5. palkinto maastojuoksu), Luukas 6C (kultaa kuulantyöntö, 4. palkinto 60 m:n juoksu) ja Arttu 6C (kultaa maastojuoksu, 5. palkinto pituushyppy.) 


Minttu Ihanus 6C (kultaa pituushypystä, hopeaa 60 m:n juoksusta, pronssia maastojuoksusta, 4 .palkinto kuulantyönnöstä)








 Muutaman mitalistin kaulaa koristi siis useampikin mitali!



Sam Daldum 6D (kultaa pituushypystä, hopeaa 60 m:n juoksusta ja maastojuoksusta)

 

teksti Niina Kuivalainen, kuvat Ilkka Kokkonen