NUORTEN KÄYTÖS PUHUTTAA

Mielestäni nykymaailman nuoret ovat unohtaneet käytöstapansa tyystin, eivätkä muista, että vanhempia ihmisiä kunnioitetaan. Hyvä esimerkki tästä on kiroileminen koulussa. Mitä 60-luvun koulussa olisi sanottu, jos oppilas kiroilee toiselle päin naamaa?

Toisaalta asiat olisivat aivan toisin, jos elettäisiin 60-luvun mukaan. Silloin opettajille tuotaisiin aamuisin omena. Tiesitkö?

On kuitenkin nuoria, jotka käyttäytyvät erittäin mallikelpoisesti ja toisia kunnioittavasti. Kiitosta siis heille? Ehdottaisin, että nuoret ottaisivat itseään niskasta kiinni ja miettisivät omaa paikkaansa yhteiskunnassa.

Sofia 8G


Nuorten käytöstavat ovat hukassa. Olen sitä mieltä, että nuoret eivät osaa käyttäytyä oikealla tavalla oikeassa paikassa. Esimerkiksi vanhusten kanssa nuoret käyttävät slangisanoja ja puhuvat samalla tavalla kuin kavereitten seurassa. Työhaastattelussa tulisi käyttäytyä hyvin mutta kuitenkin moni nuori puhuu miten sattuu. Tiedättekö, monien nuorten mielestä on ihan ok käyttäytyä esimerkiksi koulussa miten sattuu. Ehdotan, että nuoret muuttaisivat tapojaan.

Venla 8G

Kommentit

  1. Luulenpa että huono käytös on helposti tarttuvaa sorttia. Luullaan, että ollakseen kuin muutkin pitää käyttäytyä tietyllä tavalla vaikka se oikeasti olisikin omaan normaalikäytöksen vastaista.

    On aina yhtä mukava olla tekemisissä hyväkäytöksisten ihmisten kanssa. Toivotaan että myös se alkaa tarttumaan herkästi! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti