Kolmansien luokkien yleisurheilukisat

Kolmansien luokkien yleisurheilukilpailut pidettiin keskiviikkona, 13.9. alakoulun kentällä. Lajeina olivat perinteiset 60m juoksu, pituushyppy ja pallonheitto, joihin kaikkiin oppilaat osallistuivat. Osallistuminen oli aktiivista, tulokset erittäin hyviä, ja erityisen ilahduttavaa nähtävää ja kuultavaa kentällä oli reilu kilpatovereiden kannustaminen.
Torstaina, 21.9. järjestettiin palkintojen jako Ala-Pyörön salissa. Viisi parasta kustakin kilpailusarjasta sai mitalin. Sarjavoittajat: tyttöjen pallonheitossa Saija Mönttinen (16,61m), poikien pallonheitossa Roj Abdi (30,44m) / tyttöjen pituudessa Liinu Mörsky (2,92m), poikien pituudessa Lenni Tukiainen (3,07m) / tyttöjen 60m:llä voittaja oli Noora Niemelä (10,23s) ja poikien 60m:llä Ei Reh (9,59s).
Kuvissa viisi parasta poikien sarjoista em. sarjajärjestyksessä.