Kauhukäytävä



Viikon 44 tiistaina, 31.10 Ylä Pyöröllä koettiin verta hyytäviä kauhun hetkiä, kun koulumme tukioppilaat järjestivät jo tavaksi muodostuneen kauhukäytävän halloweenin kunniaksi. Tapahtuma oli rakennettu koulun auditoriion,  jossa oppilaita kierrätettiin. Käytävän kuului neljä huonetta, mielisairaala, lasten huone, sumuinen metsä ja hautausmaa. Kaikissa näissä oli kuljeksi maskeeraattuja tukioppilaita tai tutummin tukareita, jotka säikyttelivät kävijöitä. 

Suunnittelu ja toteutus olivat pääosin tukioppilaiden harteilla mutta he saivat apua Petosen pinarin nuoriso-ohjaajilta. Käytävä toteutettiin, sekä pidettiin kokonaisuudessaan kolmessa päivässä. Rakentamiseen kului kaksi päivää. Tapahtuma oli suunnattu lähinnä 7. luokan oppilaille, mutta muutama 6. luokkakin poikkesi käymään. 

Myöhemmin suoritetun kyselyn tulosten perusteella oppilaat olivat pitäneet kytävästä. Tämän, kuten muidenkin tukaritapahtumien tarkoitus on tiivistää koulun yhteishenkeä ja luoda mukavaa ilmapiiriä. Kauhukäytävä pyritään järjestämään myös ensi vuonna.  
  
Teksti: Iiris Jämsén, 8A 

Kommentit