8. ja 9.-luokkalaisten koripalloturnaus

Kuopiossa, Pyörön koululla, järjestettiin 17.1. Kuopion 8.- ja 9.-luokkalaisten koripalloturnaus, johon osallistui Minna Canthin, Hatsalan, Pyörön ja Jynkänlahden koulut omine joukkueineen. Turnaus pelattiin lohkomuodossa, jossa voitosta sai kolme pistettä ja tasapelistä yhden.

Pyörön koulun 8.- ja 9.-luokkalaiset osallistuivat koripalloturnaukseen seuraavalla miehityksellä: Bol ja Benjamin 8C-luokalta, Oliver 9A-luokalta, Joseph,  Iiro, Mu, Roh ja Maxim 9C-luokalta , Lauri 9B-luokalta, Soe, Jussipekka, Ari, Paavo ja Tony 9E-luokalta. Kokeneet ja menestyneet valmentajat olivat Ville Pesonen ja Arto Kejonen.

Otteluita oli päivän aikana seuraamassa monet kymmenet katsojat Pyörön koulusta ja muilta kouluilta, joko luvan kanssa tai ilman. Omia joukkueita haluttiin kannustaa. Päivän ottelut alkoivat kello 10 kotijoukkue Pyörön kohdatessa Hatsalan. Katsomossa ja kentällä oli selkeästi jo jännittynyt tunnelma, joka kuitenkin raukesi Pyörön vyöryttäessä peliä Hatsalan kenttäpäättyyn. Ottelu päättyi Pyörön voittoon.

Kello 10.30 alkoi seuraava ottelu Jynkänlahden ja Minna Canthin koulujen välillä Pyörön pelaajien levätessä ja ruokaillessa. Kiivaassa ottelussa ei armopaloja annettu ja ottelu päättyi Jynkänlahden voittoon.

Kello 11 alkoi mielenkiintoinen ottelu Jynkänlahden ja Hatsalan koulujen välillä. Jynkänlahti oli voittanut ensimmäisen pelinsä ja Hatsala hävinnyt, mutta Jynkänlahti joutui pelaamaan kaksi ottelua putkeen.
Hyvän taistelun jälkeen Hatsala kuitenkin joutui taipumaan Jynkänlahdelle.

Kello 11.30 Pyörö pääsi taas vauhtiin jyrätessään Minna Canthin läpi ja varmistaessaan varmat kolme pistettä. Näin ollen Pyörön ja Jynkänlahden väliseen viimeiseen lohkopeliin tuli paljon jännitettä sen muuttuessa käytännössä finaaliksi. Välissä pelattiin vielä voiton kannalta merkityksetön Hatsala-Minna Canth -ottelu.

Kello 12.30 alkoi jännitys kohota koulun katsomossa, kun finaali alkoi. Joka pallosta taisteltiin ja peli aaltoili puolelta toiselle. Peli ei ratkennut varsinaisella peliajalla vaan voittajan selvittämiseksi tarvittiin jatkoaika.

Voittaja on kotiyleisön riemuksi ja hirveän taistelun jälkeen Pyörön 8 ja 9-luokkalaiset. Onnea voittajille!



Kommentit

Lähetä kommentti